Doblò Cargo

EN SIKKER ARBEIDSDAG

Takket være det mest avanserte sikkerhetsutstyret kan du nyte hver tur uten bekymringer.

 

Grå Doblo Cargo og en mann som bærer stige

TPMS

Dekktrykkontrollsystemet sjekker trykket i dekkene kontinuerlig, og varsler om eventuelt trykktap direkte på bilens display (standard- eller ekstrautstyr avhengig av versjon).

Illustrasjon av TPMS funksjon.

ESC

ESC blir automatisk aktivert i nødssituasjoner, for eksempel ved en brå unnamanøver for å unngå en hindring i veibanen. Systemet registrerer sideveis påvirkning, fart, grep og styringsvinkelen, og regulerer automatisk motorkraft og bremsing for å gjenopprette bilens stabilitet.

Illustrasjon av ESC funksjon

Cruisekontroll

Cruisekontrollen lar deg sette og opprettholde en konstant fart.

Illustrasjon av cruisekontroll

TRACTION +

Traction+ (ekstrautstyr) er et innovativt antispinnsystem som bidrar til bedre veigrep på glatte veier. Når ESC er innkoblet og et av drivhjulene får dårlig grep, blir motorkraften overført til det hjulet med best veigrep, slik at retningsstabiliteten gjenopprettes.

Illustrasjon av traction+

TRÅDLØS FORBINDELSE

Med den 7″ store infotainment-berøringsskjermen har du mulighet til å trådløst koble til mobilen, dens funksjoner og mye annet, slik du alltid kan ha fult fokus på veien.

7" RADIO

Doblò Cargo kan utstyres med siste generasjonen av UconnectTM LIVE infotainment-system. Det nye infotainment-systemet har 7″ berøringsskjerm, stemmegjenkjenning, USB-port, DAB radio, og du kan administrere telefonsamtaler og tekstmeldinger uten å ta hendene fra rattet. Det finnes også tilkobling for Apple CarPlay og AndroidAuto.

Alternativt kan alle funksjonene betjenes enkelt via den 7” berøringsskjermen, som også viser bilde fra ryggekamera (ekstrautstyr) hvis dette er tilkoblet.

Digital touchskjerm med symboler

APPLE CARPLAY

CarPlay er en smartere og sikrere måte å bruke iPhonen din i bilen. Det du ønsker å gjøre med iPhonen mens du kjører blir synlig på den innebygde 7″ berøringsskjermen. Du kan få veibeskrivelse, ringe, sende og motta meldinger og lytte til musikk, samtidig som du kan holde fokuset på veien.

Touchskjerm med Apple-symboler

ANDROID AUTO™

Med Android Auto™ vil alle appene dine vises på skjermen med et grensesnitt som gir enkel og sikker tilgang til håndfri stemmestyring, Google Maps og Google Play Musikk via berøringsskjermen eller knapper på rattet. Takket være denne funksjonen kan du holde fokus på veien med enkel navigering og stemmegjenkjenning.

Google, Google Play og Android Auto er varemerker fra Google LLC.

Berøringsskjerm med Android-ikoner