Fiat Doblò

TEKNOLOGI OG TILKOBLING

Den nye Fiat Professional Doblò har ny tilkoblings- og infotainmentteknologi som vil hjelpe deg å effektivt løse daglige utfordringer i arbeidet ditt.

 

Svart dashbord med digital skjerm i en Doblo

HEAD-UP DISPLAY

Det nye head-up displayet* gir deg informasjonen du trenger under kjøring. I det digitale og gjennomsiktige panelet kan du se informasjon som hastighet og navigasjon samt motta advarsler om fartsgrenser, drivstofforbruk, batterikapasitet og lignende.

 

*Ekstrautstyr, blir tilgjengelig på et senere tidspunkt. 

Head-up display som viser fart

8" RADIO

Infotainmentsystemet har en 8-tommers stor berøringsskjerm i farger*. I tillegg kan du trygt koble deg til smarttelefonen din gjennom Apple CarPlay og Android Auto™.

 

*Ekstra- eller standardutstyr avhengig av versjon. 

8 tommer stor berøringsskjerm på dashbord

8" RADIO MED NAVIGASJON

Infotainmentsystemet er også integrert med en 3D-navigatør* som viser deg nærmeste bensinstasjon, parkeringsplasser, andre steder i nærheten som kan være av interesse og det lokale været.

 

*Ekstrautstyr

8 tommer stor berøringsskjerm på dashbord med kart

APPLE CARPLAY

CarPlay er den raskeste og sikreste måten å koble til iPhonen mens du kjører. Den leverer alt du trenger direkte til berøringsskjermen og du kan få veibeskrivelser, ringe, utveksle meldinger og høre på musikk mens du holder fokuset på veien. CarPlay integrerer Siri stemmeassistent, men fungere også med knappene på rattet, berøringsplaten og berøringsskjermen. Alle CarPlay-kompatible apper er designet for å gi enkel og intuitiv tilgang slik du slipper å ta øynene fra veien.

 

8 tommer stor berøringsskjerm på dashbord med Apple CarPlay med apple apper på skjermen

ANDROID AUTO

Få tilgang til innholdet på mobilen din eller bruk Google Maps og Google Play Music enkelt og trygt når du kjører. Android Auto™ viser alle de kompatible appene dine på berøringsskjermen. Du får tilgang til alle funksjonene som tilbys via Android Auto gjennom talekommandoer, knapper på rattet og berøringsskjermen.

Google Play og Android Auto har registrerte varemerker for Google LLC.

8 tommer stor berøringsskjerm på dashbord med Android Auto med Android apper på skjermen