Ducato Goods Transport

AN INNOVATIVE LOOK WITH A DYNAMIC AND STURDY PERSONALITY

LED Kjørelys

Frontlyktene med LED kjørelys gir 40% mer lys effektivitet. De er plassert i en beskyttet posisjon som beskytter dem mot mulige påvirkninger. Tåkelysene er plassert på den nedre delen av frontstøtfangeren, noe som garanterer maksimal synlighet.

4 seksjoner i front

Støtfangeren består av tre deler pluss grillen, som alle kan demonteres hver for seg. Dette muliggjør raskt, kostnadseffektivt vedlikehold. Formen gir maksimal beskyttelse. Grillen er tilgjengelig i metallic grå eller pianosvart.

 

INTERIØR

Utmerket komfort, eleganse og funksjonalitet.

Førersete, dashboard og instrumentpanel

Techno eller klassisk? Ducatos to instrumentpaneler ble designet for å være så lett anvendelige som mulig samtidig som stilen som passer til det gjennomarbeidete interiøret. Oppvarmede og fjærede seter gir maksimal komfort. Forsetet kan enkelt varmes opp ved å trykke på en knapp, mens det hydrauliske fjær- og dempingsystemet følger kjøretøyets bevegelser for optimal komfort, selv på ujevnt underlag. Passasjerene kan ha et enkelt sete eller takket være den romslige førerkabinen, et dobbelt sete der den midterste seteryggen kan forvandles til et praktisk bord. Begge alternativer har 3-punkts sikkerhetsbelte og individuelle nakkestøtter.

Holder for nettbrett og smarttelefon

Takket være det fleksible designet kan den multifunksjonelle holderen brukestil nettbrett eller smarttelefoner med inntil 10″ skjerm. Leveres ikke sammen med dobbel kollisjonspute passasjer (ved dobbelt passasjersete).

Automatisk klimakontroll

Alle versjoner av Ducato er utstyrt med enten manuelt eller automatisk klimaanlegg for jevn og behagelig luftfordelingi førerhuset.

Varmereflekterende frontrute

Frontrute med et dobbelt lag av Solex glass er tilgjengelig som standard- eller ekstratutstyr, avhengig av versjon. Denne inneholder metalloksider, noe som reflekterer og hindrer UV-stråler fra å komme inn i førerhuset. På solfylte dager kan også forbruket reduseres, da det ikke er like stort behov for klimaanlegget.