Ducato Goods Transport

MULTIMEDIA

UconnectTM Radio DAB+ med CD-spiller og rattkontroller er utstyrt med en 5” farge touch-skjerm, Bluetooth® system og kan også leveres med integrert navigasjon. En Aux-inngang og USB port er plassert i nærheten av koppholderen.

SAFETY

Ducato tilbyr optimal sikkerhet og ytelse. Den er utstyrt med avansert kontroll- og sikkerhetsteknologi.

ESC
Electronic Stability Control – Elektronisk stabilitetskontroll – aktiveres i nødsituasjoner, for eksempel ved unnamanøver for å unngå et hinder. Systemet overvåker sideveis kraft, fart, veigrep og vinkel på styret. Det behandler dataene og regulerer ved behov dreiemoment og bremsekraft for å gjenvinne stabilitet.

Veibeskyttelse
Veltebeskyttelse (Roll Over Mitigation) er et nytt støttesystem i ESC. Systemet forhindrer situasjoner med risisko for velt ved høy hastighet og reduserer krengning i svinger ved lav hastighet.

Bakkestartassistanse
Bakkestartassistansen gjør bakkestart enklere selv med full last. Systemet holder bilen automatisk i noen sekunder etter at bremsepedalen er sluppet.

Adaptiv lastkontroll
Adaptiv lastekontroll er integrert i ESC. Systemet beregner kjøretøyets belastningsgrad under kjøring, som vekt og tyngdepunktets plassering. Basert på disse parameterne griper det inn, beregner og kommuniserer nye innstillinger til ABS, ASR, ESC og Veltebeskyttelse, så de alltid fungerer så effektivt som mulig.

Traction+
Dette avanserte antispinnsystemet øker fremkommeligheten ved vanskelige kjøreforhold . Hvis et av drivhjulene spinner, overfører Traction+ dreiemomentet til det hjulet med best grep. Dette sikrer mer stabilitet og komfortabel håndtering av bilen.

Hill Descent Control
Systemet lar deg kjøre trygt i nedoverbakker med helning på opptil 50%, uten å bruke bremse- eller gasspedalen, slik at du kan gi din fulle oppmerksomhet til kjøringen.

Lane departure Warning System (LDWS)
LDWS -filskiftevarsling – registrerer når kjøretøyet beveger seg utover sitt kjørefelt, selv under dårlig siktforhold. Ved en mulig fare blir sjåføren varslet med lyd og visuelt signal.

Trafic Sign Recognition
Ved hjelp av et innebygd kamera, hjelper TSR sjåføren ved å gjenkjenne skilter med fartsgrenser og forbud mot forbikjøring, som blir vist på skjermen.

Fjernlys assistanse
Systemet aktiverer og deaktiverer fjernlys automatisk, for å øke synligheten og reduserer risikoen for å blende møtende kjøretøy når du kjører om natten.

Ryggekamera

Når kjøretøyet settes i revers aktiveres ryggekameraet på 5″ skjermen på dashbordet, noe som gjør manøvreringen enklere og sikrere.

Parkingssensorer

Parkeringssensorene aktiveres når kjøretøyet settes i revers og et lydsignal advarer sjåføren ved potensielle hindringer.

Ryggekamera

Utvendige bakspeil med dobbel parabolisk linse sørger for god sikt bakover, samtidig som de praktisk nok kan justeres elektrisk fra inne i bilen.

Rear-view mirrors

  • Double parabolic, they incorporate side direction indicators and the radio antenna upon request
  • They may be equipped with electric adjustment, demister function and electric folding as an option