Fiat Professional Service

Velkommen til Fiat Professionals Serviceverden!

Fiat Doblo, Ducato og Scudo parkert foran et område med containere

Når det kommer til å ivareta din Fiat Professional varebil kan du stole på vårt landsdekkende servicenettverk for et trygt og forutsigbart bilhold. Vi forstår at kvalitet, pålitelighet og effektivitet er nøkkelen til din driftssikkerhet. Derfor tilbyr vi et omfattende spekter av tjenester for å holde din varebil i topp stand blant mer enn 50 autoriserte Fiat Pro verksteder over hele Norge.

  Bestill service knapp

 

Autorisert merkeverksted - Din garanti for ekspertise

Våre faglærte teknikere er spesialister på Fiat Professional, utstyrt med inngående kunnskap og erfaring. Når du velger vårt autoriserte merkeverksted, velger du ekspertise som gir deg trygghet gjennom hele serviceprosessen.

 Originalt spesialverktøy og utstyr

Vi benytter kun originalt spesialverktøy og utstyr som er skreddersydd for din Fiat Professional. Dette sikrer ikke bare presisjon, men også at din varebil får den omsorgen den fortjener.

 Originale deler og tilbehør – Sikrer garanti og levetid på ditt bilhold

Vi gir deg tilgang til de samme delene som ble brukt under produksjonen slik at du kan opprettholde den opprinnelige kvaliteten.

Velg Fiat Professional Service for et bilhold uten kompromisser. Vi er her for å sikre at din varebil leverer på sitt beste, uansett hvor veien fører deg.

 

Bobiler med Fiat Pro Ducato understell

Bobil kjørende på vei i vinterkledd fjellandskap   Bestill service knapp  

Fiat Professional Ducato understell – Din komfortable følgesvenn på veien!

Med over 50 autoriserte verksteder som spesialiserer seg på Fiat Professionals robuste plattform som er spesialtilpasset bobiler, tilbyr vi ikke bare et pålitelig kjøretøy, men også service som sikrer forlenget levetid på din bobil og at ferieopplevelser ikke blir avbrutt grunnet driftsstans. 

Våre verksteder - Ekspertise du kan stole på!

Våre erfarne samarbeidspartnere er dedikert til å gi din bobil den omsorgen den trenger. Besøk ditt nærmeste Fiat Pro verksted der kunnskap og lidenskap kombineres for å sikre din neste feriereise.

Skreddersydd vedlikehold med originale verktøy

Verkstedene bruke originalt spesialverktøy og deler, skapt spesielt for ditt Fiat Professional Ducato-understell. Hver detalj blir håndtert med presisjon for å sikre at din bobil yter sitt beste.