ELEKTRISKE FIAT PROFESSIONAL

ELEKTRISKE FIAT PROFESSIONAL

La den nye elektriske serien fra Fiat Professional elektrifisere hverdagen din. Våre elektriske modeller går ikke på kompromiss med noe, og leveres selvfølgelig med samme lastekapasitet som de fossile utgavene.

 

Elektriske varebiler fra Fiat Professional gir arbeidet ditt energien det trenger!

100% Elektrisk. 0% Utslipp

 

Fiat Professionals elektriske serie er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å spare tid og investeringer gjennom smarte løsninger som øker effektiviteten.

 

Opplev alle fordelene som elektriske nyttekjøretøy gir.  Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon.

 

Klikkbar rød knapp med teksten "Finn forhandler"

 

 

 

Nærbilde av ladekabel som er plugget inn i grå bil

 

Batteri og lading

 

Hele Fiat Professionals elektriske serie av varebiler har en ladeløsning som inkludere en standardløsning med ladekabel som følger med. Du kan selvfølgelig også bestille veggboks for hurtiglading.

 

Den smarte ladepeluggen passer både AC (vekselstrøm)- og DC (likestrøm)-lading. Ved bruk av AC-lading kan du velge mellom 7 kW og 11 kW, mens det med DC-hurtiglading er mulig å få ladeeffekt på opp til 100 kW*. Du kan lese mer om ladekraft og ladetider på modellsidene.

 

*Maksimal ladeeffekt kan variere avhengig av modell. 

Våre elektriske modeller

E-Scudo

Den originale multifunksjonelle varebilen fra Fiat Professional kommer endelig med elektrisk drivlinje.

Med en batteripakke på 75 kWh får du kompromissløs ytelse. Den elektriske motoren er tilgjengelig for alle utstyrsvarianter og alle lengder. Til tross for sitt kompakte ytre er lastekapasiteten stor med inntil 6,6 m3 lastevolum og hengervekt inntil 1000 kg.

E-scudo gir deg en ny, jevnere og mer responsiv kjøreopplevelse på trafikkerte veier og i bysentrum. Bilen kan blant annet skilte med opptil 330 km (WLTP) rekkevidde, reduserte ladetider og null CO2-ustlipp. Med 100 kw DC-lading lader du batteriet opp til 80% på kun 45 minutter.

Les mer

E-Doblò

Doblò debuterer i den elektriske verden med en elektrisk motor som garanterer effektiv, jevn og responsiv kjøring. Med mange innovative sikkerhetssystemer, praktiske løsninger og gode tilkoblingsmuligheter er E-Doblò en bil du kan stole på i arbeidshverdagen.

La deg overraske av en ny, jevnere og mer responsiv kjøreopplevelse. Den nye E-Doblò gir deg opptil 275 km rekkevidde (WLTP), maksimal hastighet på 130 km/t, null CO2-utslipp og hurtiglading opptil 100 kw DC. Batteriet går selvfølgelig ikke på kompromiss med plassen.

E-Doblòs to skyvedørene gir bilen praktiske egenskaper meg lett adkomst til lasterommet. På bakdøren er det et vindu som du kan bruke for raskt å hente utstyr fra lasterommet uten å åpne dører.

Les mer