Fiat Doblò

ELEKTRISK UTEN KOMPROMISSER

Nye Fiat Professional Doblò kommer også med en helelektrisk utgave, E-Doblò. Batteriet går ikke på kompromiss med plassen, og den elektriske modellen gir dermed samme fleksibilitet og lastekapasitet som modellen med dieselmotor.

 

Se prisliste E-Doblò

 

Elektrisk Doblo står på lading foran grønn bygning

GOD YTELSE PÅ ALLE OPPDRAG

La deg overraske av en ny, jevnere og mer responsiv kjøreopplevelse. Den nye E-Doblò gir deg opptil 275 km* rekkevidde, maksimal hastighet på 130 km/t, null CO2-utslipp og hurtiglading opptil 100 kW DC .

Alle bilens detaljer, fra motoren til dens mange funksjoner, er designet for å skape den beste ytelsen for alle oppdrag.

*WLTP kombinert rekkevidde 

 

Esker stablet utenfor en Doblo med åpen dør. En mann bærer en eske bort fra bilen.

LADING

Nye Fiat Professional E-Doblò har et batteriladesystem som inkluderer en standardløsning med kabel som følger med. Du kan også bestille veggboks for hurtiglading.

 

HURTIGLADING (DC) 100kW

Lad opp batteriet til 80% på kun 30 minutter.

 

VEGGBOKS (AC) 11 kW

Fulladet batteri på fem timer.

 

VEGGBOKS (AC) 7,4 kW

Fulladet batteri på syv og en halv time.

 

STANDARD LADING (AC) 3,6 kW

Fulladet batteri på 15 timer.

 

STANDARD LADING (AC) 1,8 kW

Fulladet batteri på 31 timer.

 

 

Doblo på lading på parkeringsplass med grønne trær

KJØREMODUSER

E-Doblò har tre ulike kjøremoduser med ulike egenskaper for ulike situasjoner. Du kan velge mellom Normal-, Eco- og Power-modus. Alle modusene endrer bilens kjørerespons og forbedrer og optimaliserer ytelsen. Power-modusen forbedrer toppkraften til bilen. Eco forbedrer kjøreøkonomien mens Normal-modus anbefales for kjøring i normal trafikk.

PRAKTISK DESIGN

Med den elegante og metalliske lakken skiller E-Doblò seg ut fra mengden. De to skyvedørene gir bilen praktiske egenskaper med lett adkomst til lasterommet. Bak på bilen finnes det også et vindu som du kan bruke for raskt å hente ting fra lasterommet uten å åpne døren.

 

En mann triller ekser bort fra en Doblo med åpen skyvedør