Fiat Doblò

ET ALLSIDIG OG FLEKSIBELT FØRERHUS

Plassen i den nye Doblò er skreddersydd for dine behov. Allsidig og modulær – den nye Doblò tilbyr forskjellige sitte- og plasstilpasninger som gir deg maksimal komfort og fleksible lastemuligheter.

 

Kjørende, grå Doblo kjørende i bygate

MODULÆRE SETER

Takket være det modulære systemet kan du ha med last som er opptil 3,44 m langt og opptil 1000 kg tungt. I tillegg kan du tilpasse de tre komfortable og modulære setene til dine daglige behov uavhengig om det er et bord til lunsjpausen eller et mobilt kontor i arbeidstiden.

 

Lange esker ligger over nedlagt sete

KOMFORT OM BORD

Den nye Doblò tilbyr forskjellige sitte- og plasstilpasninger som gir deg maksimal komfort under kjøringen og gjør det mulig å transportere mange typer last. Akustisk komfort er også viet mye oppmerksomhet noe som har resultert i redusert støynivå i førerhuset.

 

Mann sitter i førersete og ser på en Ipad

 

DIGITALT DASHBORD

Dashbordet i nye Doblò kan utstyres med en 8″ stor berøringsskjerm med farger som du kan koble smarttelefonen din til eller bruke integrerte funksjoner. Bilen har også et head-up display* som gir deg all informasjon du trenger under kjøring. I det digitale og gjennomsiktige panelet kan du se informasjon som hastighet og navigasjon samt motta advarsler om fartsgrenser, drivstofforbruk, batterikapasitet og lignende.

*Ekstrautstyr, blir tilgjengelig på et senere tidspunkt. 

 

 

Svart dashbord med digital skjerm i en Doblo