Scudo

Like komfortabel hver gang

Allsidig, generøs og smidig; nye Scudo er et perfekt fremkomstmiddel og verktøy for folk på jobb. Med en rekke ulike setekonfigurasjoner og en behagelig kjørestilling, går det praktiske hånd i hånd med det komfortable på korte så vel som lange turer.

 

*Utstyr vil variere etter utstyrsnivå og tilgjengelige modeller.

PRAKTISKE FUNKSJONER GJØR ARBEIDSDAGEN BAK RATTET MER EFFEKTIV

MODUWORK KABIN

Nye Scudo har et praktisk system for å få plass til ekstra lang last. En luke under passasjersetet gjør det mulig å utvide lasteområdet til 3,67 m i standardversjonen og til 4,02 m i Maxi-versjonen. Dessuten kan det midtre passasjersetet med noen få enkle grep gjøres om til et bord med plass til nettbrett, matpakke eller annet.

Lange rør i bil

VELG DITT SETE

Hva foretrekker du og teamet ditt? Velg mellom en komfortabel benk med stort skjult lagringsplass under setet, eller individuelle seter som kan stilles inn uavhengig av hverandre. Scudo er synonymt med fleksibilitet og smarte løsninger.

Tre seter i førerkabinen

OPPVARMEDE SETER

Oppvarmede seter er gull verdt når temperaturen utendørs synker og kroppen truer med å stivne.

Knapp til å slå på varme i sete

JUSTERBAR KJØRESTILLING

Rattet er justerbart i høyden og dybden, mens setene kan justeres i forskjellige høyder og vinkler. Det gjør det lett å finne den beste kjørestillingen, og like lett å justere den når en annen sjåfør skal bruke bilen.

Ratt med Fiat-logo