FIAT SCUDO

FIAT SCUDO

Fra 500 400,- eks. mva.

ELEKTRISK ELLER DIESEL? DU BESTEMMER!

Den originale multifunksjonelle varebilen fra Fiat Professional er tilbake, og nå kommer den i to versjoner – en med dieselmotor og en helt ny helelektrisk motor uten kompromisser.

 

Den nye elektriske motoren er tilgjengelig for alle utstyrsvarianter og alle lengder. Med en batteripakke på 75 kWh får du kompromissløs ytelse. E-Scudo kommer selvfølgelig også med samme lastevolum og tillatt nyttelast som dieselversjonen.

 

Dieselvarianten kan bestilles med to ulike motortyper: manuell og automatisk. 2.0-versjonen kan kombineres med en 8-trinns automatisk girkasse.

 

Se prisliste Scudo

 

Se prisliste E-Scudo

 

To sølvfargede Scudoer foran glassbygg

 

SMART OG FLEKSIBEL LASTEKAPASITET

Tross sitt kompakte ytre, med en høyde på 190 cm, er lastekapasiteten nesten overraskende stor. Med nye Scudo og E-Scudo kan du ha med nyttelast opp til 1400 kg og bilen kan leveres med 6,6 m3 lastevolum.

 

Den nye Scudo har et toppmoderne system for lasting av lange materialer. Den sammenleggbare luken under passasjersetet gjør det mulig å utvide lastelengden til 3,67 m i standardversjonen og 4,02 m i maxi-versjonen. Med noen få enkle justeringer kan også forsetet gjøres om til et bord for datamaskin og nettbrett eller brukes som spisebord under lunsjen.

 

 

Lange rør ligger gjennom uke i passasjersete

 

 

13 AKTIVE OG PASSIVE SIKKERHETSSYSTEMER

Nye Fiat Professional Scudo har en rekke avanserte funksjoner og systemer som støtter deg som sjåfør og gjør hver eneste kjøretur sikrere og mer komfortabel. Med systemer som filkryssingsvarsling, kollisjonsvarsling og nødbrems, ryggekamera og veigrepkontroll vil du alltid ha assistanse mens du kjører, noe som gjør arbeidsdagen på veien så trygg som mulig.

TILKOBLET OG TILGJENGELIG

Nye Fiat Professional Scudo er full av smarte løsninger for tilkobling, informasjon og underholdning som vil hjelpe deg å løse utfordringer gjennom arbeidsdagen. På dashbordet kan du få en 7-tommers berøringsskjerm i farger. På denne kan du trygt koble deg til smarttelefonen din gjennom Apple CarPlay eller Android Auto™.

 

Foran deg har du et moderne digitalt instrumentpanel med 4” LCD-display. Dett gir deg informasjon om blant annet hastighet, drivstoffnivå, ladestatus og gjenstående rekkevidde på batteriet.

 

 

Dashbord med berøringsskjerm

FØLELSEN AV Å KJØRE DIN EGEN BIL

Å kjøre nye Scudo er som å kjøre en personbil. Den gode kjørestillingen og den kompakte følelsen gjør arbeidsdagen komfortabel, selv på lengre turer.

 

Setene og rattet har mange justeringsmuligheter som gjør det lett å finne den perfekte kjørestillingen. Setene kan leveres i to utgaver med ulike funksjoner. Du kan velge mellom en komfortabel benk med mye skjult lagringsplass under setet, eller individuelle seter som kan stilles inn uavhengig av hverandre. Rattet er justerbart i høyden og dybden, og setene kan justeres i forskjellige høyder og vinkler. Nye Scudo er synonymt med komfort, fleksibilitet og smarte løsninger.

 

 

Kvinne sitter i førersete på Scudo og ser på en Ipad som er plassert på et nedfelt bord fra passasjersete