FIAT SCUDO

TEKNOLOGI OG TILKOBLING

Nye Fiat Professional Scudo er full av smarte løsninger for tilkobling, informasjon og underholdning som vil hjelpe deg å løse utfordringer gjennom arbeidsdagen.

 

*Utstyr vil variere etter utstyrsnivå og tilgjengelige modeller.

INFOTAINMENT

HEAD-UP DISPLAY 

Den nye Scudo kan utstyres med Head-Up Display, en transparent skjerm som projiseres på frontruten, rett i synsfeltet til sjåføren. Den viser relevant informasjon som hastighet, gjenværende rekkevidde og veiskilt.

Head-up display som viser fart

7" RADIO MED NAVIGASJON 

Den mest funksjonsrike radioen har en 7” berøringsskjerm med farger med integrert navigasjon som viser nærmeste bensinstasjon, parkeringsplasser, lokalt vær og annen relevant informasjon. Infotainment-systemet støtter Apple CarPlay, Android Auto og DAB tuner.

7 tommer stor berøringsskjerm på dashbord med kart

7" RADIO

Infotainment-systemet består av en 7″ berøringsskjerm med farger, et DAB-system, en MP3-spiller og USB-kontakt.

7 tommer stor berøringsskjerm på dashbord

APPLE CARPLAY

Apple CarPlay er den mest effektive måten å bruke iPhonen din mens du kjører. CarPlay lar deg strømme alt du trenger fra iPhonen til skjermen i bilen. Du kan blant annet bruke systemet til å navigere, ringe og spille musikk samtidig som du holder fokus på veien.

Apple CarPlay er også integrert med Siri som fungerer sammen med bilens ulike kontroller.

7 tommer stor berøringsskjerm på dashbord med Apple CarPlay med apple apper på skjermen

ANDROID AUTO™

Når du bruker Android Auto™ vil appene på telefonen din vises på skjermen i bilen. På denne måten får du lett tilgang ti innholdet ditt og du kan bruke Google kart og Google Play til navigasjon og musikk. Du kan bruke talekommandoer eller knappene på radioen på en trygg måte, uten å miste oversikten over det som foregår på veien.

Google Play og Android Auto er registrerte varemerker for Google LLC.

7 tommer stor berøringsskjerm på dashbord med Android Auto med Android apper på skjermen

INSTRUMENTPANEL MED 4" LCD-DISPLAY

Nye Scudo har et moderne digitalt instrumentpanel med 4” LCD-display. Dett gir deg informasjon om blant annet hastighet, drivstoffnivå, ladestatus og gjenstående rekkevidde på batteriet.

Instrumentpanel