Scudo

SCUDO 2.0

Nye Fiat Professional Scudo er full av smarte løsninger for tilkobling, informasjon og underholdning.

 

*Utstyr vil variere etter utstyrsnivå og tilgjengelige modeller.

INFOTAINMENT

HEAD-UP DISPLAY 

Den nye Scudo kan utstyres med Head Up Display, en transparent skjerm som projiseres på frontruten, rett i synsfeltet til sjåføren. Den viser relevant informasjon som hastighet, gjenværende rekkevidde og veiskilt.

Head up display

7" RADIO MED NAVIGASJON 

Den mest funksjonsrike radioen har en 7” farge- og berøringsskjerm med integrert navigasjon som viser nærmeste bensinstasjon, parkeringsplasser, lokalt vær, med mere. Infotainment-systemet er klargjort for Apple CarPlay, Android Auto og DAB tuner.

7 tommer radio med navigasjon

7" RADIO

Infotainment-systemet består av en 7″ farge berøringsskjerm, et DAB-system, en MP3-spiller og USP-kontakt.

7 tommer radio

CARPLAY

CarPlay er den mest effektive måten å bruke din iPhone på mens du er på jobb i bilen. CarPlay lar deg strømme alt du trenger på iPhonen til skjermen i bilen. Du kan bruke appene slik du er vant til, til å navigere, ringe, lytte til musikk og annet, og samtidig holde fokus på kjøringen. CarPlay lar deg også styre telefonen ved å snakke til Siri. Alle apper som kan brukes med CarPlay er lagd spesielt med enkel og trygg betjening for øyet.

CarPlay skjerm

ANDROID AUTO™

Når du benytter Android Auto™, vil dine apper på telefonen vises på skjermen i bilen, slik at du får tilgang til ditt innhold og kan bruke Google kart og Google Play til navigasjon og musikk. Du kan bruke talekommandoer eller bryterne på radioen på en trygg måte, uten å miste oversikten over det som foregår på veien. Google Play og Android Auto er registerte varemerker for Google LLC.

Android Auto skjerm

CLUSTER MED 4" LCD-SIDPLAY

Nye Fiat Professional Scudo har et modern digitalt instrumentpanel med 4” LCD-display som inneholder viktigste parameterene som er relevante for kjøringen, som hastighet og drivstoffstatus, men også parametere som gjelder den elektriske motoren og batteriet, som ladestatus og forbruksberegninger.

Digital instrumentpanel som lyser