Fiat Ducato

KOMFORT OG KJØREGLEDE

Hver eneste detalj i den nye Ducato er designet for å skape ultimat arbeidskomfort. Med Keyless Entry har du nøkkelfri adgang til kjøretøyet og komplette LED-frontlykter øker sikten.

 

*Utstyr vil variere etter utstyrsnivå og tilgjengelige modeller.

KEYLESS ENTRY & GO

Med Keyless Entry kan du enkelt åpne og låse alle kabin- og lastedører uten å bruke nøkkel. Keyless Go lar deg starte og stoppe bilen med nøkkelen i lomma. Til spesifikke oppdrag kan dører låses og åpnes mens motoren i gang.

Nærbilde av dørhåndtak på utsiden

ELEKTRISK HÅNDBREKK

Det nye elektriske håndbrekket skaper høyere komfort i hverdagen. Føreren kan enkelt aktivere mekanismen via bryteren på dashbordet.

parkeringsbremseknapp

FULL-LED FRONTLYKTER

Nye full-LED frontlyktene gir et fantastisk overblikk i de mørke timene. Fungerer sammen med LED-nærlys og -fjernlys og LED-blinklys. Leveres som ekstrautstyr.

Nærbilde av frontlykt

ELEKTRISK SERVOSTYRING

Det nye elektriske servostyringssystemet erstatter det hydrauliske systemet og kommer som standard. Takket være strømforsyningsteknologien som tilpasser styreinnsatsen til kjøretøyets hastighet, øker det nye elektriske systemet styrepresisjonen og øker kjøregleden. Samtidig blir parkeringsmanøvrering mindre anstrengende, drivstofforbruket forbedres og CO2-utslippet reduseres.

To hender holder rattet

TRÅDLØS TELEFONLADER

Forbedrede tilkoblingsmuligheter gjør det enkelt å lade mobilen trådløst i bilen. Alt du trenger å gjør er å legge den på en trygg og stabil hylle plassert på dashbordet.

Trådløs mobillader

230V STRØMUTTAK

Du kan enkelt lade elektroniske enheter som bærbare datamaskiner, batterier til elektriske verktøy, nettbrett, smarttelefoner og annen elektronikk som krever strøm opptil 150 watt. Leveres som ekstrautstyr.

Strømuttak

OPPVARMET FRONTRUTE

Raske avriming og duggfjerning av frontruten, selv under ekstreme kuldeforhold. Leveres som ekstrautstyr.

Hvit ducato forfra