Fiat Ducato

ALLTID TILKOBLET ARBEIDET DITT

God forbindelse har aldri vært viktigere for nyttekjøretøy. Nye Ducato tilbyr klassens beste infotainment og den nyeste tilkoblingsteknologien. Dette styrker effektiviteten til både kjøretøyet og bilparken.

 

*Utstyr vil variere etter utstyrsnivå og tilgjengelige modeller.

INFOTAINMENT

UCONNECT 10" RADIO

Uconnect 10″ radio er vårt nye infotainment-system med 10″ touchskjerm og Android operativsystemteknologi. Navigasjonssystemet er tilgjengelig både gjennom trådløs CarPlay og Android Auto og 3D-kart. Her får du innebygget stemme- og språkgjenkjenning for enkel interaksjon, DAB-radio og betjeningsknapper på rattet.

10 tommers berøringsskjerm

UCONNECT 7" RADIO

Uconnect 7″ radio er det nyeste mellomklasse infotainment-systemet med touchskjerm. Teknologien er basert på Androids operativsystem og tilbyr et komplett smarttelefonlignende grensesnitt. Dette gjør bruk av tilgjengelige funksjoner enklere når du kjører. Navigasjon er tilgjengelig via CarPlay og Android Auto. Inkluderer DAB-radio og betjeningsknapper på rattet.

7 tommers berøringsskjerm

TRÅDLØS FORBINDELSE

Det nye infotainment-systemet tar informasjon om bilen, komfort og underholdning til et nytt nivå. De nye HD-radioene gir deg trådløs forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto.

APPLE CARPLAY

CarPlay gjør det smartere og tryggere å bruke iPhone mens du kjører. Funksjonene som er i bruk flyttes direkte over på bilens innebygde skjerm. Få veibeskrivelser, ring, send og motta meldinger og lytt til musikk, samtidig som du har fullt fokus på veien.

Apple car play skjerm

ANDROID AUTO

Med Android Auto vil alle appene dine vises på skjermen. Grensesnittet gir enkel og sikker tilgang til hands-free stemmestyring, Google Maps og Google Play Music via berøringsskjerm eller knappene på rattet. Hold fokus på veien med enkel navigering og stemmegjenkjenning.

 

Google, Google Play og Android Auto er varemerker fra Google LLC

Android auto skjerm

DIGITALISERT INSTRUMENTPANEL

All informasjonen du trenger er nå tilgjengelig på det nye, digitale instrumentpanelet. Fra kart til kjøreassistanse, arbeidsdata og musikk. I den nye Ducato-serien får du den høyteknologiske og moderne stilen vi kjenner fra de nyeste personbilene, uten at det går utover funksjonaliteten.

7" KOMPLETT DIGITALISERT INSTRUMENTPANEL

Nyt kombinasjonen av 7″ digital TFT-fargeskjerm og digitale instrumenter som blant annet viser turtall og drivstoffnivå. Displayet gir komplett oversikt over kjøretøyoppsett og annen nødvendig informasjon, og kan tilpasses og rekonfigureres etter sjåførens behov. Utstyrt med Uconnect 10″ radionavigasjon, som viser 3D-kart og ruteinformasjon. I kombinasjon med ADAS-support får du et avansert førerassistent-system, som gir tydelig informasjon og advarsler.

7 tommer cockpit

3,5" TFT INSTRUMENTPANEL

Det nye standardtilbudet inkluderer to større og tydeligere hastighets- og turtallsmålere, nye 9-LED digitale målere for drivstoff- og vanntemperaturnivåer, og en sentral 3,5” digital TFT svart-hvitt-skjerm, som gjør det mulig å fremvise forskjellige kjøretøyoppsett og andre opplysninger.

TFT cockpit